0

Uvjeti poslovanja

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti MKZ d.o.o.
u jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • virmanom, internet bankarstvom

 
 
Korištenje

MKZ d.o.o. Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Korištenjem www.mkz.hr Internet prodavaonice obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila.

Neke od fotografija na MKZ d.o.o. Internet prodavaonici su samo ilustrativne prirode.

 

Uvjeti kupnje

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem MKZ d.o.o. Internet prodavaonice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otprema, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta MKZ d.o.o. na adresi Trakošćanska 58, 10000 Zagreb, Hrvatska.
MKZ d.o.o. putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na MKZd.o.o.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

 

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektroničkim putem. Pritiskom gumba Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane MKZ d.o.o.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nazovete na info telefon +385 1 3097 790

MKZ d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko MKZ d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

 

Izmjene

MKZ d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila, i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.mkz.hr stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite se našem Kontakt centru sa svojim primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Internet prodavaonice.

 

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža MKZ d.o.o. Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. MKZ d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.


Intelektualno vlasništvo

Sadržaj www.mkz.hr Internet prodavaonice je zaštićen i MKZ d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na www.mkz.hr stranicama morate prethodno kontaktirati MKZ d.o.o. na zlatko@mkz.hr.


Dostupnost MKZ d.o.o. Internet prodavaonice

Iako Vam MKZ d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, MKZ d.o.o. ne može garantirati da će usluge na MKZ d.o.o. odgovarati Vašim potrebama. MKZ d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail zlatko@mkz kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na MKZ d.o.o. Internet prodavaonicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.


Ostale Internet stranice

MKZ d.o.o. Internet prodavaonica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole MKZ d.o.o. i stoga nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.


Oglašavanje

Dio MKZ d.o.o. stranica predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. MKZ d.o.o. nije odgovoran za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.